Geen categorie
<strong>Oplevering bouwplan voor retailer</strong>

Oplevering bouwplan voor retailer

Bouw volgens plan! Dat is voor onze opdrachtgever uit Castricum gerealiseerd.

Bouwburo Giant heeft onlangs een uitdagende opdracht opgeleverd. Onze klant wenste binnen de bestaande bouw, een nieuwe indeling van het gebruikersgebied in haar winkel en van het prive-gedeelte boven de winkel.

Het doel was een aparte toegang naar het woonhuis te realiseren en daarnaast de winkel efficiënter in te richten. Voor het privé gedeelte wenste onze klant ook een nieuwe praktischere indeling, en op de bovenste etage een extra slaapkamer.

Aan de hand van het gesprek met de klant, hebben wij de wensen uitgebreid geïnventariseerd, zodat deze als uitgangspunt zijn genomen voor het nieuwe ontwerp. Naast de wens om zoveel mogelijk ruimte te creëren op de boven etages, was ook de uitdaging om de buitenkant van het pand ook aan te laten sluiten bij de omgeving.

De door ons uitgewerkte creatieve ideeën en plannen, hebben we onze klant naar tevredenheid ons plan kunnen presenteren.

Naast het gepresenteerde plan, kan onze klant de opgeleverde bouwtekeningen ook gebruiken voor het indienen van het bouwplan bij de gemeente, maar ook als uitgangspunt voor de constructeur en de bouwtekeningen, aan de hand waarvan de aannemer haar project zal gaan realiseren.

Bouwburo Giant; Bouw volgens plan!